FORBEREDELSER: Utenfor Kiwi blir det gjort forberedelser før den store åpningsdagen.
FORBEREDELSER: Utenfor Kiwi blir det gjort forberedelser før den store åpningsdagen.

Åpningsdag for ny Kiwi på Storo

I morgen er den store åpningsdagen for ny butikk nær Storo-senteret. Nå gjenstår bare de siste forberedelsene.

Onsdag klokken 10 skal Storos første Kiwibutikk åpne for første gang. I dag jobber de ansatte på spreng for å ha alt klart for åpning. Utenfor jobbes det med å gjøre klar inngangen og å få på plass skilt. Gjennom vinduene er de ansatte å se i full sving for å fylle opp varer.

Konkurranse

Butikken er plassert i Vitaminveien 9, bare et par meter fra Storo-storsenter, hvor Coop Mega ligger. Den nye butikkens nærmeste naboer, og dermed konkurrenter, er Coop Mega og Bunnpris. Kiwi vil bli plassert i midten av disse, noe som utgjør tøff konkurranse.

Skiller seg ut på pris

Beboerne i området er tilsynelatende fornøyd med ny butikk. Henriette Norås er blant de som bosatt på Storo, like ved den nye butikken.

-Kiwi er jo kjent for å ha gode priser, så jeg er veldig fornøyd med at det åpner en Kiwibutikk i nærheten av meg, forteller Norås.

Med konkurrenter plassert på hver side er det helt avgjørende å skille seg ut.

-Jeg tror Kiwi kommer til å skille seg ut prismessig og på plassering. Jeg bor nærme Storo-senteret, men det er ikke alltid man har lyst å dra inn på senteret, sier Norås.

Ikke bekymret

Eirik Eide er butikkmedarbeider på Coop Mega Storo, som snart får konkurranse.

-Jeg tror vi vinner på godt utvalg i butikken, noe kundene våre verdsetter. Jeg er ikke bekymret for hvordan åpningen skal gå utover oss, forteller Eide.